Takaisin referensseihin

Teräksinen uima-allas

Case: Saunaravintola Meri

Saimme olla mukana erittäin näyttävässä projektissa, kun Vaasaan loppukesästä auenneelle kelluvalle Saunaravintola Merelle tarvittiin pitkää ulkoallasta.

Sauna- ja spa-osaston edustalle suunnitellusta 12 metriä pitkästä High Metalin uima-altaasta löytyy hierova poretoiminto ja lämmityksen ansiosta allas on käytössä ympärivuotisesti. Teräksinen allas sointuu hyvin yhteen Meren tyylikkään viimeistelyn ja yksityiskohtien kanssa.

Tuhannen asiakaspaikan ja yli tuhannen neliön kokoinen saunaravintolakokonaisuus pitää sisällään sauna- ja spa-osaston sekä Hans Välimäen suunnitteleman ravintolan. Arkkitehtonisesti näyttävä kelluva saari kohoaa suoraan Itämerestä ja tarjoaa asiakkaille elämyksiä ja rentoutumista upeissa maisemissa.

Hankkeen vetovastuussa toimii Bluet, joka vastaa kelluvan saunaravintolan infrasta sekä altaiden toimituksesta. Allastekniikasta sekä vedenkäsittelystä vastaa Pool4You.

Lue lisää Merestä

Kelluvalle rakenteelle asennettu itsekantava infinity-allas.

Ominaisuudet

Uima-altaan koko: 12 x 5 metriä

Teräspinnan käsittely: Konehiottu levy

Lisäominaisuudet: Hierova poretoiminto ja lämmitys

Yhteistyökumppani: Bluet

Kysy lisää uima-allasratkaisuista
asiantuntijaltamme:

Ota yhteyttä:

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin. Haluaisitko sinä osan tästä innostuksesta?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä tapoja muuttaa ideasi menestystuotteeksi.

+358 44 360 0030
info@highmetal.fi

Tule käymään:
Linjatie 3, 01260 Vantaa