Näyttävä ja ylellinen uima-allas

Teräksinen uima-allas on visuaalisesti näyttävä ja ylellinen ratkaisu, jota voidaan myös maustaa upeilla yksityiskohdilla ja valaistuksella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu haponkestävä uima-allas on poikkeuksellisen monipuolinen, ja se tarjoaa suunnittelijalle mahdollisuuden luoda esteettisiä allasratkaisuja, jotka sopivat ympäristöön kuin ympäristöön.

High Metalin uima-altaat voidaan toteuttaa useissa erilaisissa muodoissa – sekä suorissa että kaarevissa linjoissa, normaalimuodoissa ja tasopintoina. Teräksen monipuolisuuden johdosta uima-allasta suunnitellessa mikään muoto tai koko ei ole este. Toteutamme mittojen mukaan räätälöityjä teräsuima-altaita, jotka sopivat niin yksityishenkilöille, julkisiin uimahalleihin kuin myös kylpyläkohteisiin ja hotelleihin.

Teräsaltaat ovat helposti asennettavia ja huollettavia. Niihin voidaan luoda näyttäviä valaistusratkaisuja, ja teräspinta on erittäin esteettinen luonnonvalossakin. Uima-altaan muodoilla ja valaistuksella pystytään luomaan ainutlaatuinen esteettinen allas, joka kruunaa tilan kuin tilan.

Teräksinen uima-allas on ylivoimaisesti hygieenisin valinta

Sen lisäksi, että teräksinen uima-allas näyttää upealta, se on myös erittäin fiksu valinta. Esimerkiksi hygienian kannalta se on suorastaan ylivoimainen vaihtoehto: sileän ja saumattoman pintansa vuoksi se vaatii hyvin vähän puhdistusta. Teräksinen allas on erittäin helppo puhdistaa ja ylläpitää.

Teräksisen altaan sileä pinta on antibakteerinen ja estää myös bakteerien ja levän kasvua. Allaskemikaalien käyttö voidaan näin ollen minimoida. Jo tilausvaiheessa voidaan altaaseen valmistaa myös erilaisia suojakansia. 

Räätälöitävä ratkaisu

Teräksisen uima-altaan voi toteuttaa lähes minkä muotoisena tahansa, joten sen saa vastaamaan ympäristön kuin ympäristön tarpeita. Altaan saa toteutettua mittatarkasti, joten se saadaan näppärästi sovitettua  myös hankaliin paikkoihin tai erikoisen muotoisiin huoneisiin.

Allas on myös jatkossa helposti muokattavissa, jos siihen haluaa lisätä esimerkiksi integroidut portaat, suojakatteen tai muita lisätarvikkeita. 

Nopeasti käyttökuntoon

Teräsallas voidaan toimittaa kätevästi lähes minne tahansa. Toisin kuin laatoitetun altaan kanssa, teräsallasta asentaessa ei tarvitse odotella betonin kuivumista tai huolehtia muista pohjatöistä. 

Teräsaltaan toteuttaminen ei vaadi vesieristystä, mittavia tukirakenteita tai aikaa vieviä valutöitä. Altaan alapuolen rakenteet voidaan jättää avoimiksi, jolloin altaaseen on helpompi tehdä huoltotöitä tai muutoksia. Vaikka teräsaltaan hankintahinta on hieman korkeampi, peruskustannukset ovat selvästi pienemmät. Myös teräsaltaan elinkaaren aikaiset huoltokulut ovat ylivoimaisesti edullisemmat verrattuna perinteiseen laatta-altaaseen.

Kestävä ja ekologinen

Haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun altaan käyttöikä on useita vuosikymmeniä – siksi se on kilpailukykyinen ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen. 

Teräs on materiaalina erittäin kestävä, tukeva ja helposti kierrätettävä sekä ominaisuuksiltaan hyvin ekologinen. Teräksen pitkä elinkaari tarjoaa pysyvyyttä, ja terästä voidaan käytännössä kierrättää loputtomasti ilman laadun heikentymistä. Pelkkä vesipesu riittää teräsuima-altaan perusylläpidoksi, joten sen puhdistamisessa ei tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia kemikaaleja. 

Jälleenmyyjät ja yhteistyökumppanit

Olemme kotimainen teräsallasvalmistaja ja toimitamme altaamme Suomessa johtavien allaslaitetekniikan toimittajien kautta. Lisäksi valmistamme teräksestä erilaisia varusteita (tikkaat, kannet, lampunkuvut, nostopohjat ym.) uima-allasasiakkaiden tarpeisiin.

Allaslaitetekniikan yhteistyökumppanimme varustelevat altaat tarvittavalla vedenkäsittelytekniikalla sekä lisävarusteilla. Heiltä saat myös kaikki altaan käyttöön tarvittavat välineet, kemikaalit sekä laitteistojen huollot. Vakiintuneina yhteistyökumppaneinamme ja jälleenmyyjinämme toimivat Pool4You sekä Allasvesi Oy. Suunnittelemme ja toimitamme teräsaltaita sekä allaskomponentteja myös kelluvaan rakentamiseen erikoistuneelle yhteistyökumppanillemme Bluetille.

Toimimme avoimesti eri allastoimijoiden kanssa ja olemme avoin uusille jälleenmyyjille varsinkin kansainvälisille markkinoille.

Lataa maksuttomat oppaamme ja tutustu
High Metalin vastuullisiin uima-allasratkaisuihin.

Oletko miettimässä uima-altaan hankintaa?

Laitoimme yksiin kansiin kokemuksemme ja hyödyt ruostumattomista ja haponkestävistä uima- ja porealtaista. Lue oppaastamme teräksisen altaan eduista ja hankinnasta.

Uima-altaat ostajan opas

Suunnittelija tai arkkitehti, suunnitteletko kohdetta, johon tarvitaan monipuolinen ja visuaalisesti näyttävä uima-allas?

High Metal tarjoaa suunnittelijoille vaivattoman tavan toteuttaa mittojen ja tarpeiden mukaisia näyttäviä uima-altaita. Lataa maksuton oppaamme ja tutustu monien mahdollisuuksien teräsuima-altaisiin.

Uima-altaat suunnittelijan opas

Kysy lisää uima-allasratkaisuista
asiantuntijaltamme:

Ota yhteyttä:

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin. Haluaisitko sinä osan tästä innostuksesta?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä tapoja muuttaa ideasi menestystuotteeksi.

+358 44 360 0030
info@highmetal.fi

Tule käymään:
Linjatie 3, 01260 Vantaa