Terapia-allas teräksestä Live-säätiölle

Case: Terapia-allas Live-säätiölle Kuopioon

High Metal valmisti Live-säätiölle allasterapiaan soveltuvan terapia-altaan Kuopioon. Teräksinen uima-allas tarjoaa pitkäaikaista kestävyyttä ja soveltuu mitä mainioimmiten myös kuntoutustoimintaan.

Live-säätiö tunnettiin alunperin nimellä Invalidisäätiö. Säätiö on toiminut kotimaassamme yli 80 vuoden ajan ja alunperin se keskittyi talvisodassa vammautuneiden hoitoon, koulutukseen ja kuntoutukseen. Säätiöllä on yhä tänäkin päivänä tärkeä rooli suomalaisen terveydenhuollon ja koulutustoiminnan kehittämisessä.

Allasterapia puolestaan on fysioterapian muoto, jossa hyödyntäen veden terapeuttisia ominaisuuksia pyritään liikeharjoitteluun ja lisäämään yksilön tietoisuutta omasta kehosta ja liikkeestä. Veden vastus ja kannatteleva vaikutus tekevät harjoituksista todella tehokkaita ja ne sopivat mm. neurologista sairauksista, niveloireista ja lihasheikkoudesta kärsiville.

Vedenkäsittelytekniikasta vastasi yhteistyökumppanimme/jälleenmyyjämme Pool4You.

Terapiakäyttöön suunniteltu uima-allas

Ominaisuudet

Uima-altaan koko: 5 x 3 x 1,5 metriä

Lisäominaisuudet: Liukuva suojakate

Yhteistyökumppani: Pool4You

Ominaisuudet

Uima-altaan koko: 5 x 3 x 1,5 metriä

Lisäominaisuudet: Liukuva suojakate

Yhteistyökumppani: Pool4You

Kysy lisää uima-allasratkaisuista
asiantuntijaltamme:

Ota yhteyttä:

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin. Haluaisitko sinä osan tästä innostuksesta?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä tapoja muuttaa ideasi menestystuotteeksi.

+358 44 360 0030
info@highmetal.fi

Tule käymään:
Linjatie 3, 01260 Vantaa