Takaisin referensseihin

Ilola Innin uima-allas

Case: Ilola Inn

Boutique-hotelli Ilola Inn Sysmän Suopellon kärjessä avautui kesällä 2020.

Hotellissa on upeasti sisustettuja huoneita, joissa on kaikissa oma kylpyhuone ja upeat näkymät Päijänteelle. Ilola Inn tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut Päijänteen veneilijöiden iloksi ja avuksi. Kahvila-ravintolan suuri aurinkoterassi porealtaineen nivoutuu sulavasti yhteen vierasvenelaiturin kanssa.

Innin spasauna tarjoaa upean saunakokemuksen, tarjototen maiseman suoraan Päijänteelle. Spasaunan terassilla on ympärivuotinen ulkouima-allas ja myös pulahdus Päijänteeseen onnistuu.

Lisätietoa www.ilolainn.fi

High Metal Oy suunnitteli ja valmisti Ilola Innin alueelle 10 x 4 m kokoisen ruostumattoman infinity uima-altaan.

”Uima-allasprojekti oli saunojen ohella oleellinen ja tärkeä osa hotellin spa -tunnelmaa ja ratkaisuksi haettiin parasta mahdollista. Vaihtoehtojen vertailun jälkeen valittiin High Metal Oy:n allasratkaisu ruostumattomasta teräksestä.

Valintaan vaikuttivat ratkaisun soveltuminen ja muokattavuus juuri meidän tarpeisiimme, asentamisen helppous ja nopeus, allasmateriaalin kestävyys ja helppohoitoisuus sekä lopputuotteen korkea laatu ja näyttävä ulkonäky.

Projekti eteni jouhevasti ja suunnitelmat saatiin nopeasti valmiiksi, kun ratkaisujen valintaa helpottivat tehtaalla nähtävissä olevat referenssit. Lopputulos paikalleen asennettuna oli juuri sitä mitä haettiin altaan sijoittuessa ympäristöönsä hienosti ja tuotteen laatuvaikutelma toteuttaa hotellibrändin asiakaslupausta; parasta aikaa Sysmässä.

Aikataulu oli kohtuullisen vaativa, muutama kuukausi suunnittelusta asennukseen. Korona aiheutti koko hotelliprojektin avaamiselle oman haasteensa, mutta allas saatiin kuitenkin käyttöön juuri sopivasti heinäkuun alkuun koronarajoitusten hellittäessä”,

kertoo yhteistyöstä Ilola Inn projektin vastaava Jyrki Pulkki.

Vedenkäsittelyn ja tekniikan toimitti Pool4You.

Hotellin kylpylään suunniteltu infinity-uima-allas.

Ominaisuudet

Uima-altaan koko: 10 x 4 metriä

Yhteistyökumppani: Pool4You

Kysy lisää uima-allasratkaisuista
asiantuntijaltamme:

Ota yhteyttä:

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin. Haluaisitko sinä osan tästä innostuksesta?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä tapoja muuttaa ideasi menestystuotteeksi.

+358 44 360 0030
info@highmetal.fi

Tule käymään:
Linjatie 3, 01260 Vantaa