Case: Piilotettava uima-allas vapaa-ajan asunnon terassille

Omat kylpylä- tai saunatilat tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä, joka auttaa rentoutumaan ja palautumaan hektisen arjen keskellä. Aamu-uinti omassa uima-altaassa on ihana tapa aloittaa päivä, kun taas virkistävä pulahdus viileään veteen hellepäivänä tuo jälleen raikkaan olon.
Kirkkonummelainen yksityisasiakas toivoi hulppean vapaa-ajan asuntonsa terassille piilotettavaa uima-allasta. Allas on varustettu liikuteltavalla terassinkannella, joka voidaan työntää altaan päälle sen ollessa käyttämättömänä. Kansi on toteutettu kennorakenteisena elementtinä. Kansi kestää jopa 10 000 kg painon, joten siinä voi rauhassa 120 henkeä tanssia päällä samanaikaisesti.
Altaan toimitti kohteeseen vedenkäsittelytekniikan ja allaslaitteiden kera yhteistyökumppanimme Allasvesi Oy
Tämä case on erinomainen esimerkki siitä, kuinka teräksinen uima-allas saadaan taipumaan monenlaisiin tarpeisiin, muotoihin ja tiloihin – esimerkiksi asennettavaksi vapaa-ajan asunnon terassille, tarjoten asukkaille mahdollisuuden nauttia siitä niin arjessa kuin vapaa-ajalla.

Piilotettava uima-allas vapaa-ajan asunnon terassille

Ominaisuudet

Uima-altaan koko: 11 x 4 x 1,5 metriä ylivuotoreunalla
Teräspinnan käsittely: Epäkeskohionta
Lisäominaisuudet: Integroitu liikkuva terassinkansi

Kysy lisää uima-allasratkaisuista
asiantuntijaltamme:

Ota yhteyttä:

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin. Haluaisitko sinä osan tästä innostuksesta?

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä tapoja muuttaa ideasi menestystuotteeksi.

+358 44 360 0030
info@highmetal.fi

Tule käymään:
Linjatie 3, 01260 Vantaa